S-a scumpit benzina din nou:6 lei/litrul, anunţă Rompetrol, Petrom şi Lukoil


Să vă piş în freză de scarbe!Nu vă mai satură dracu` de bani.Deja preţurile încep să fie prea exagerate.Zvonurile că benzina va ajunge la 10 lei pe litru până în iarna lui 2011 se adeveresc.Uşor-uşor ne apropiem de pragul de 10 lei pe litrul de benzină.

Petrom, Rompetrol şi Lukoil au anunţat astăzi deja scumpiri cu cel puţin 9 bani pe litrul de benzină.Mai jos găsiţi preţurile benzinei în funcţie de scumpirile fiecăruia.Este posibil ca la unele pompe să găsiţi benzină mult mai scumpă.Creşterea cu 9 bani este cea minimă.

Cele mai comercializate sortimente de benzină, Premium 95 şi, respectiv OMV Carrera 95 costă 5,21 şi, respectiv, 5,35 lei pe litru, iar sortimentul Top Premium 99+ costă 5,59 lei pe litru.

În ceea ce priveşte motorinele, cel mai ieftin sortiment, Euro Diesel 5, costă 5,24 lei pe litru, iar cel mai scump, OMV Alpin Diesel, 5,72 lei pe litru.

Preţurile din staţiile OMV Petrom pot varia cu 5% faţă de preţul de referinţă. Petrom este cel mai mare retailer de carburant de pe piaţa locală.

La Rompetrol, benzinele Efix 95 şi Alto 101 costă 5,35 lei pe litru, respectiv 6,02 lei pe litru. Totodată, noile preţuri ale sortimentelor de motorină Efix şi Alto 55 sunt 5,41 lei litru şi 5,72 lei pe litru.

Lukoil România, subsidiară a grupului petrolier rus Lukoil, a scumpit vineri cu până la şase bani pe litru preţul carburanţilor.

Preţul benzinei Ecto a crescut de la 5,69 lei la 5,75 lei pe litru, iar cel al motorinei Ecto Super Diesel a fost majorat de la 5,59 lei la 5,65 lei pe litru, potrivit datelor publicate pe pagina de Internet a Lukoil România.

Sortimentele Euroluk 95 şi Euro L Diesel au fost scumpite cu cinci bani, la 5,26 lei şi 5,33 lei pe litru.

Scârbele dracului! Când o să plece toţi din ţara asta, să vă văd eu pe voi de unde dracu` mai scoateţi voi bani şi cine o să mai alimenteze la pompele voastre.

sursa foto: incont.ro

Advertisements

Da-i cu replica, nu ezita!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s