Scandaluri mioritice din presa de azi, delicatesa pentru popor!


Is curios sa stiu de cand a inceput scandalul asta cu divorturile din Romania.Adica, ala cu Moni si Irinel si Pepe cu Zavoranca! De draga-Doamne, Pepe cu Zavoranca au terminat-o, dar am vaga impresie ca Moni cu Irinel parca se cearta de-o viata. Toate televiziunile-s cu ochii pe ei, pana si televiziunile care sunt pe o nisa de stiri ( Antena 3, Realiteatea, etc. ). Astea ar fi trebuit sa dea macar un gram de seriozitate ( nu ca l-ar fi dat pana acum, dar asta e alta poveste).

Din 20 de siteuri media si stiri online 18 aveau daca nu pe prima pagina, sau stirea principala, sigur a doua era un titlu “Moni nu a reusit sa ia fata de la Irinel”. Din cate am inteles, astia s-au certat, iar Irinel a castigat fata in instanta pana la primul recurs si o tine acasa.Pe de alta parte, azi Moni a castigat la recurs custodia fetitei pana proces, dar nu a reusit s-o ia, pentru-ca Irinel nu vrea sa ii dea fata.

OK! Perfect! Vin acasa, deschid calculatorul si vad pe net peste tot stirea asta.La televizor la fel.La radio nici nu mai zic.E peste tot! Daca vreau sa vad ceva interesant, unde pot oare sa vad? La mama dracului! Neam de dobitoci nesatul de scandal si monden.Cand o sa va sature odata naiba, nu stiu.

Apropo, sa va las totusi 2 stiri foarte dragute, le-am gasit, ce-i drept cu greu prin media online romaneasca.Cateodata esti nevoit sa faci slalom pentru a gasi lumina de la capatul tunelului.

Prima stire si a doua stire.

Advertisements

3 thoughts on “Scandaluri mioritice din presa de azi, delicatesa pentru popor!

  1. @greenbull16: Este o emisiune foarte faina pe Antena 2, nu mai stiu cum se cheama, m-am uitat de vreo 2-3 ori la ea, dar e foarte calumea.Ironizeaza mondenitatile astea si are ca invitati oameni foarte calumea.

Da-i cu replica, nu ezita!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s