Iarăşi preziceri, iarăşi sfârşitul lumii. Ultima prezicere : 21 mai 2011


Iarăşi vine sfârşitul lumii.Omul n-a învăţat încă, sau nu şi-a băgat în cap ideea că dacă va fi sfârşitul lumii, el nu-l va şti.Cel puţin omul de rând.Ultimele preziceri ce au născut destul de multă isterie şi panică prin America, este făcută de un nu ştiu ce pastor de pe la nu ştiu ce biserică importantă de prin America, pastor ce a mai prezis şi prin `94 sfârşitul lumii, dar după , a spus că a fost o eroare de calcul.

Faza faină îi că mulţi chiar cred.Mulţi oameni şi-au dat demisia de la locurile de muncă şi s-au mutat în locuri aşa zise ” ferite” de marea Apocalipsă. Be serious, fugi de ceva de care n-ai cum să scapi, asta în cazul în care se întâmplă.E normal.Omul fuge de ceea ce nu cunoaşte.Se teme de ceea ce nu cunoaşte, dar păcat că fuga asta îi alungă şi logica din cap.

Sfârşitul lumii avea să se întâmple de atâtea ori.Când rasa umană a fost pusă în pericol din diferite motive, nu au ştiut decât marii oameni ai lumii.Cei care o şi controlează.Nu o să ştie nimeni.Îs curios, ce eveniment aşa de important se întâmplă pe 21 mai anul ăsta, de s-a băgat propaganda asta în mass-media din toata lumea.

sursa foto: Ocultism.org

Advertisements

6 thoughts on “Iarăşi preziceri, iarăşi sfârşitul lumii. Ultima prezicere : 21 mai 2011

Da-i cu replica, nu ezita!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s