Începutul adevăratei crize economice.Intrarea in faliment a ţărilor creştine şi declansarea haosului.Călăii Economiei Mondiale şi Noua Putere


Citeşte cineva ziarele economice de pe la noi sau de pe afară? Ar trebui! De obicei aici se învârt toate treburile, iar dacă vrei să cauţi un raspuns în luarea unei decizii, citeşte ultimele ştiri din economie.

Isteria asta cu criza economică, nu e nimic pe lângă ce va urma. A fost o ” criză economică test”, iar adevarata criză de acum începe.

Păi, se ştie că demult s-a vrut o singură guvernare, o singură monedă, un singur teritoriu.Nu mai are rost să zic cine doreşte treaba asta, ştim cu toţii.Am să trec direct la subiect, dar am să merg cu 1-2 ani în urmă, dacă nu mă înşel, când George Soroş, invitat la o emisiune de pe CNN, dacă nu mă înşel, a fost întrebat de către reporter ce părere are despre această criză economică, iar raspunsul lui a fost :” Eu ştiu ce se va  întâmpla, va cade o monedă, iar apoi restul, mai multe nu vă spun pentru-că nu vreau!” . Dacă vreţi să ştiţi o chestie foarte interesantă despre George Soroş, fiţi antenă : ” Soroş a devenit celebru după ce, în anul 1992, a făcut un profit de un miliard opt sute de milioane de dolari, mizând la bursa pe deprecierea lirei sterline. Ulterior, autoritățile britanice au fost nevoite să scoată lira din mecanismul de schimb valutar al Uniunii Europene.” În fine, dacă vreţi să aflaţi mai multe despre el, da-ţi un click aici.

Anul acesta, preşedintele Rusiei a prezentat la Summitul G8, noua monedă a viitoarei guvernări, adică, după cum bine ştiţi, Noua Ordine Mondială.

În februarie anul acesta, FMI a cerut instaurarea unei noi monede, deoarece euro şi dolarul sunt instabile. Glume pentru prosti…! 🙂

Grecia, este cea mai “afectată” ţară de criza economică actuală, având un împrumut de la Uniunea Europeană şi FMI de 114 miliarde de euro, urmând ca acum să ceară din nou peste 100 de miliarde de euro pentru a se putea finanţa până în 2014, instaurând totodată noi măsuri de austeritate.Grecia a intrat prima din UE în criză şi tot prima a fost care a şi cerut împrumut de la FMI şi UE.

Ieri am găsit doua articole care mi-au atras atenţia, primul cu titlul : Soros: Ieşirea unei ţări din zona euro este probabil inevitabilă. Suntem pe marginea unui colaps economic” . Soroş spune că euro a avut de la început un defect fundamental, pentru-că nu a fost controlat de către o trezorerie comună sau de către o uniune politică comună a statelor ce au adoptat euro. Despre ce vă vorbeam eu mai devreme.Al doilea articol, cred că ghiciţi ce titlu avea: ” Oficial BCE: Intrarea Greciei în default ar declanşa haosul”.

Adevărata criză de abia acum începe.Războaiele noi, aşa zisa ucidere a lui Bin Laden şi falimentul ţărilor din UE, vor duce clar şi inevitabil la un eventual război, pentru-că nu se poate instaura O Nouă Ordine Mondială, dacă nu trebuie luat totul de la 0. 

Advertisements

7 thoughts on “Începutul adevăratei crize economice.Intrarea in faliment a ţărilor creştine şi declansarea haosului.Călăii Economiei Mondiale şi Noua Putere

 1. De vreo 60 de ani tot asteapta libidinosii astia sa faca din FMI trezorerie mondiala.In toata afacerea asta is bagati europenii, americanii iar din asia numai Japonia.Port cercei de dama o saptamana daca rezistenta nu va fi alcatuita din Rusia si China.
  Legat de criteriul tarilor crestine, e adevarat cu o mica specificare.Singurele tari afectate grav sunt cele ortodoxe.Catolicismul si-a pierdut din amploare iar Europa e plina de neo-protestanti.Personal nu vad nici o diferenta in caracterul si modul de existenta intre neo protestantii crestini si evrei.Singurul lucru care ma ajuta sa ii deosebesc este faptul ca se cunoaste experienta evreilor si domeniile acaparate pana acum.Heil Sieg!, fete rapanoase cu nasuri borcanate.

  1. Da, ai dreptate! Uite, catolicismul nu este asa de tare bagat in seama pentru ca este ceva artificial.Catolicismul, a fost/este/va fi, o secta, eu o numesc secta pentru-ca nu are nimic in comun cu Crestinismul, iar tu stii la ce ma refer daca privesti mai departe. E o religie fondata si condusa de catre Illuminati, iar asta s-a stiut dintotdeauna.Dovezi sunt multe, putin cred… .

 2. Ce facem?
  Ne mutam la tara si incepem sa traim ca acum 200 ani fara sa fim dependenti de sistem.
  Daca nu ne controleaza cu banul nu au cu ce altceva sa ne controleze.

 3. Apreciez întotdeauna la tine titlurile şocante 🙂
  Am auzit foarte des în mediul meu (istorie) ca raspunsul la crize de-a lungul istoriei a fost razboiul, deci e firesc ca asta sa urmeze. De asemenea aud foarte des ca nici argumentul cu “ooooh, dar suntem prea evoluati!” nu mai poate fi invocat. Totusi, nu vad cum ar decurge un razboi acum cu toate armele pe care le avem acum chiar fara sa includ armele nucleare. Ma indoiesc ca Europa va mai vedea razboi.

Da-i cu replica, nu ezita!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s