Google + are 3,107 utilizatori din România


Dacă faci o căutare aici, observi că pe noua reţea de socializare de la Google +, sunt doar 3,107 de utilizatori români din cei 4,412,227 . Logic, pe primul loc se află America cu 433,545 de utilizatori, urmată de India cu 142,399 şi Brazilia cu 41,605 utilizatori.România se află undeva în prima jumătate a clasamentului, mai precis pe locul 47 din nu ştiu câte că nu m-am apucat să număr până la capăt. 🙂

În varianta beta, Google + a adunat destul de mulţi utilizatori într-un timp foarte scurt.Acum ce să zic, foarte draguţă chestia!

Advertisements

7 thoughts on “Google + are 3,107 utilizatori din România

  1. Site-urile astea de socializare is de rahat toate ca is facute in asa maniera incat sa nu promoveze nimic bun.Doar pierdut timpul si intretinerea orgoliului prin etalarea lucrurilor de suprafata.

    1. Daca a ajuns la 4 milioane si ceva in mai putin de o luna de la deschidere si cu invitatii pe retea.Da-ti seama ce urmeaza :)):-j… . Citisem o chestie foarte misto.Niste hackeri si-au facut cont legal, cu invitatie etc pe Google +, dar le-a fost banat grupul .De-a naibii fac acum o retea care se va chema Anon+ si practic fiecare va fi anonim pe reatea si citez ” va oferi ceea ce retelele de socializare si guvernele au luat oamenilior, adica libertatea”. O sa fie misto tare :))

    1. Nu stiu cum e Twitterul, defapt stiu, dar nu prea am umblat asa de mult timp pe retea incat sa-mi pot forma o idee. Ca si potential, Facebookul momentan domina, dar ca si calitate nu se compara cu Google+

Da-i cu replica, nu ezita!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s