Se mai joacă sau nu se mai joacă amicalul România – Argentina?


Citsesc azi dimineaţă o ştire foarte faină, defapt nu e faină că e cam naşpa. Odată în viaţă facem un lucru la timp.Odată îl terminăm şi noi cum trebuie şi facem în aşa fel încât să fie gata pentru amicalul România – Argentina de pe 10 august, iar tocmai atunci suntem lăsaţi cu nasu-n soare.Adică de proşti.

Mare microbist nu-s, dar la fotbal mă mai uit. Azi dimineaţă citisem cum că presa argentiniană anunţase anularea meciului România – Argentina programat pe data de 10 august, pe noul stadion, Naţional Arena.Cu noaptea-n cap, Federaţia Argentiniană a hotărât să-i rezilieze contractul selecţionerului argentinian Sergio Batista. Tot în aceeaşi conferinţă s-a discutat şi s-a hotărât şi anularea meciului cu România.Teoretic, cam greu de făcut lucrul ăsta, pentru-că s-a semnat un contract în valoare de 1 milion de euro, s-au dat vreo 45.000 de bilete şi multe altele.

Oricum, dacă Argentina renunţă la amicalul cu România, FRF nu mai are timp să mai caute altă naţională pe principiul ” auzi, Argentina nu mai vrea să joace cu noi, nu vreţi voi? ” .

Advertisements

Da-i cu replica, nu ezita!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s