Cât costă vizita papei la Madrid? Mult!


Vorba lui Ştefan Bănică Jr., măi ” oameni buni”, voi ştiţi cât costă vizita papei într-o ţară? Vă zic eu, 100 de milioane de euro!

Au început violenţele şi protestele la Madrid pe fondul vizitei papei, pentru-că guvernul spaniol a luat măsuri de austeritate, dar îşi permite să cheltuie 100 de milioane de euro pentru vizita unui impostor, pardon  papă. Aa… şi apropo, când zic măsuri de austeritate, adică nu tu tăieri de salarii de 25% ( care la un calcul simplu îs defapt 50%), ci câte 50 de euro din salariu. 

S-au trezit şi ăştia la realitate.Mă mir cumde. Ultima vizită al unui papă a fost cea a lui Paul al II-lea, iar atunci a fost o isterie nebună. Oamenii erau entuziasmaţi şi plini de viaţă mai ceva ca aia de la Liberty Parade :).

A cam intrat morcovu` în spanioli de când cu criza.Nu tu cheltuieli în plus în afară de strictul necesar, nu tu excursii aşa de multe ca înainte de 2009, acum nu tu papă =)) .Şi totuşi, la un minim de 2000 de euro lunar cât i-a un spaniol, îţi permiţi foarte multe acolo.

Whatever, cică doar 15 milioane de euro vor proveni de la companiile spaniole,  restul cheltuielilor vor veni din donaţiile pelerinilor.Oricum, 100 de milioane de euro pentru o vizită al unui papă într-o ţară !?… Mai taie` din ele dă-le dreacu`!

P.S: Orice asemănare din post dintre vizita papei şi un festival de muzică, nu este întâmplătoare! Nu este blasfemie, ci o realitate!

Advertisements

Da-i cu replica, nu ezita!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s