Aici, grotescul este o artă, nesimţirea o pasiune! Dă-i o ştampilă!


Când eşti sclav, mereu stai cu capul între picioare, uneori poate şi în genunchi pentru a deservi interesele meschine ale unor înalţi pe care omul de rând nu apucă să-i vadă vreodată sau măcar să bănuie de ei. Când ai o aşa meserie, şeful îţi dă ordin, iar tu ca slugă credincioasă mereu vei executa şi vei lua pumnii în cap, luptându-te şi trăgând cu toţi dinţii pentru indeplinirea cu succes a ordinelor şefului, că altfel te aruncă la gunoi mai repede de termen.

Când într-o ţară parcă blestemată, omul de rând nu mai are nicio speranţă către un gând bun, şacalii nu fac nimic altceva decât să fure cu o bucurie de li se văd ochii sclipind şi balele curgându-le din gură.Când eşti dispreţuit, blestemat şi înjurat de un popor întreg, nu îţi rămâne nimic altceva decât să tragi cât mai poţi pe ultima sută de metri. Totuşi, ultima sută, dar încă îţi faci gânduri pentru un alt viitor, un alt început, o altă perioadă prosperă, dar nu pentru naţia asta amărâtă, ci tot pentru tine.

E absolut grotesc să dai liber la drept de vot pentru minori. E grotesc să pui minorii să voteze, să ia o hotărâre în favoarea cuiva.Tot grotesc mai e şi nesimţirea de a profita de inocenţa unora, pentru-că înca mai există inocenţa la 16 ani.Practic, prin legea asta se elimină total termenul de “copilărie“. Se pun copii la jug de la 16 ani. Li se îngrădesc libertăţile odată cu primirea dreptului de vot.

Urmează să fim scoşi toţi în şir indian cu lanţuri la picioare şi trimişi să facem munci ca puşcăriaşii… .

Rusine!

Advertisements

2 thoughts on “Aici, grotescul este o artă, nesimţirea o pasiune! Dă-i o ştampilă!

Da-i cu replica, nu ezita!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s