“Sunt un orb”, de Horatiu Malaele. Pe 25 octombrie, in Botosani


Da dragilor, nu am mai dat pe ici`şea în ultima perioadă, dar iată că vin cu o veste dacă nu foarte bună, sigur e cel puţin bună.Fac pe ultima sută de metri, sau cum se mai zice, îngraş porcul înainte de tăiere.

Mâine, Horaţiu Mălăele vine în Botoşani la Teatrul Mihai Eminescu cu bine cunoscutul spectacol, “ Sunt un orb“.Biletele posibil să mai găsiţi la teatru sau pe bilete.ro. Preţul îi de 50 de lei.

Sincer, cu parere de rău am nesimţirea să nu merg, dar pe plaiurile carpato-dunărene, lipsa fondurilor mai este încă o scuză plauzibilă ţinând cont ce viaţă de boieri ducem în continuare.Eu am apucat să văd spectacolul astă vară şi a fost mai mult decât demenţial.Bine, nu ai cum să îl compari, sau să-l descrii în câteva cuvinte pentru-că te lasă fără suflare.Încă odată, mi-a readus aminte o persoană că nu ai nevoie de ceilalţi pentru a fi tu însuţi sau pentru a face ceva în viaţă. Că de aia ne lasă Doamne-Doamne, cu 2 mâini, 2 picioare şi un creier puţin mai evoluat decât al maimuţei.

Bun, cum îmi place mie să zic, deci în concluzie şi prin urmare, mergeţi la spectacol pentru-că face fiecare banuţ, chiar dacă vi se pare puţin exagerat, dar sincer, nu e! Mergeţi, pentru-că să ştiţi că-n viaţă banii n-au absolut nicio valoare! Mai ales atunci când încercăm să îi chibzuim şi să îi facem să fie pe o perioadă mai lungă de timp.Vă promit că de regretat nu o să regretaţi şi bineînţeles, cine va vrea să înveţe ceva şi să plece cu ceva de la spectacol, va fi şi mai bine!

 

Advertisements

2 thoughts on ““Sunt un orb”, de Horatiu Malaele. Pe 25 octombrie, in Botosani

Da-i cu replica, nu ezita!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s