Borsec bate Coca – Cola şi Google la cele mai apreciate branduri

Borsec bate Coca – Cola şi Google la cele mai apreciate branduri


După cum spune şi titlul, Borsec este pe primul loc în topul celor mai apreciate branduri din România.Clasamentul s-a stabilit anul acesta la Topul Superbrands. Îmi permit şi vreau să laud un brand românesc ce a ajuns pe locul 1 în preferinţele consumatorilor, mai ales în aceste perioade, când fie vorba între noi, nu toţi îşi permit să dea bani pe apă minerală în fiecare zi.

Ca idee, s-a observat o creştere semnificativă în ultimii ani a interesului românilor faţă de brandurile româneşti.Preferă branduri româneşti precum: Perla Harghitei, Poiana Negri, eMAG, Caroli şi multe altele.

În topul preferinţelor consumatorului român, se mai află : Mercedes-Benz, BMW, Dr.Oetker, IKEA, Coca-Cola, Nike şi Jack Daniel`s.

Ca o parere personală, chiar mă bucură clasamentul.Este o vorbă acum pe criză, “Susţinem economia românească cumpărând produse româneşti”.Nu ştiu cât o fi ea de adevărată, sau eventual în ce măsură, dar ca şi orgoliu să spun aşa, chiar mă bucură poziţia celor de la Borsec. În afara faptului că apa e puţin prea acidulată pentru gusturile şi stomacul meu, dar aici e o părere subiectivă, Borsec e ţiplă! 🙂

Advertisements

3 thoughts on “Borsec bate Coca – Cola şi Google la cele mai apreciate branduri

Da-i cu replica, nu ezita!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s