Black Friday în România, un succes înainte de incepere!

Black Friday în România, un succes înainte de incepere!


Isteria isteriilor, nebunia nebuniilor, sau mai simplu spus, nebunia lu` Salam. Criza cică bate la ușă, iar băncile vor să plece din România. Băsescu amenință în stânga și-n dreapta, iar pe 25 noiembrie este Black Friday.Sincer, foarte bine că se face!

Ce este Black Friday?… Vinerea sau mai bine zis sărbătoarea ( în viitor națională și mai târziu trecută în calendar) în care produsele au reduceri de până la 90%. Să fiu mai detaliat puțin…

Flanco și eMAG au hotărât să aducă Black Friday și în România, obicei originar din America. La americani se face Black Friday înainte de Craciun, iar rezultatul îl vedeți de cele mai multe ori prin spitale.

Flanco și eMAG au vrut și ei să aducă o vinere neagra în România, poate nu pentru a-și rupe mâinile populimea, ci pentru a stimula puțin piața, sau pentru a face o mică scânteie într-un cub care deja e închis de mult timp.

Reducerile vor începe de pe 25 noiembrie de la ora 00:00 și vor ține până la 23:59. În intervalul acesta o veți găsi reduceri la electronice, IT și electrocasnice chiar și până la 3000 ron.  Koyos.ro au anunțat că vor oferi la unele produse și transport gratuit în București și în țară, Flanco va face și el reduceri importante, eMAG nici nu mai zic (are serverele full și siteul este blocat 23:16), pcgarage.ro (deja are serverele suprasolicitate de ceva timp 23:15) ,anunțând și el reduceri importante și mulți alții la fel de darnici de a vinde în vinerea neagră. Televizoare, electrocasnice, electronice IT, telefoane mobile, laptopuri, cafetiere, aparate de ras sau mai știu eu ce altceva vreți să vă cumpărați, ați găsit momentul cel mai bun cu preturile cele mai bune! Trebuie doar să mai găsiți un timp când siteurile de electronice să fie funcționale.

În concluzie, Black Friday deja a trezit populimea, formurile sunt pline de topicuri în temă, iar majoritatea siteurilor ce vând electronice merg enorm de greu sau sunt picate.

Black FridayRomania deja e un succes, cel puțin teoretic!

UPDATE 1: PC Garage cacă baloane și are oferte de până 5%!… Aiurea!

Advertisements

2 thoughts on “Black Friday în România, un succes înainte de incepere!

  1. Black Friday este un succes in magazinele Flanco. Site-urile au picat din cauza numarului neasteptat de mare de cereri asa ca ne ramane varianta de a merge in magazin si de a cumpara. Iar reducerile sunt serioase deci merita drumul!

    1. Sincer, m-am uitat aseara si am vazut ca inainte de a incepe, Flanco si eMAG au avut picate serverele. Acum ma voi uita si eu sa vad care sunt ofertele, probabil sper sa mai prind si eu ce a mai ramas de la urma. :))

Da-i cu replica, nu ezita!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s