MOSSAD vs. Poporul român. Iluzia unei revoluții și schimbarea răului în bine

MOSSAD vs. Poporul român. Iluzia unei revoluții și schimbarea răului în bine


Undeva la 10.000 de oameni din toată țara s-au adunat supărați pe viață, dar mult mai supărați pe conducere.O revoluție ( o pot numi revoluție, pentru-că scopul inițial s-a împlinit) a 8 ani de suferință. A unui timp în care mulți au îndurat, dar la fel de mulți, poate marea majoritate din noi și din cei care au ieșit în stradă, l-au votat tot pe el atunci când a fost să candideze.

Am fost puțin uimit când am auzit că 4000 de oameni au ieșit în stradă să-și ceară unul din drepturile lor fundamentale. Tot în același timp am rămas tâmpit când am văzut că mulți au ieșit în stradă nu pentru Raed Arafat și SMURD, ci și pentru altele. Când erau întrebați de ce au ieșit în stradă răspundeau :Am ieșit pentru Roșia Montană“, ” Pentru eliminarea taxei auto“, ” Pentru salarii și pensii“, ” Să îl dăm jos pe Băsescu“, ” Pentru sistemul de sănătate“, ” Pentru nedreptatea care e în țară și abolirea ei“. Toate astea au adunat oamenii în stradă cu o scânteie provocată într-un punct mult prea fierbinte pentru noi. Practic, nu era o problemă comună ca la revoluție, aceea a libertății, ci problema fiecăruia, dar din aceeași țară, făcută de aceeași conducere de-a lungul acelorași ani.

O revoltă îmbibată cu lozinci patriote fără consistență, cu ultrași ale echipelor de fotbal plătiți tocmai pentru a pune gaz pe foc și pentru a incita omul de acasă la ieșirea în stradă. Un joc care nu a fost nici atunci în `89 când v-ați dus în stradă și ați strigat Libertate. Ați luptat pentru ea, ați luat-o, dar ați pierdut-o în secunda a doua când ați închis ochii după ce ați crezut că o țineți în mână.

Trebuie să fii puțin credul și naiv- neluându-i apărarea lu` Base-, crezând că adevărata realitate se află în vorbele antibăsiștilor de pe Antena 3 sau iRealitatea, dar judecând puțin logic și rațional, într-un fel avea dreptate cu privire la sistemul medical din România, iar el a ochit exact acolo unde a trebuit pentru a provoca o revoltă. Am înghițit cât am înghițit, iar ei au știut asta. S-a știut la fel de bine că SMURD-ul este un sistem de urgență la nivel european-dacă e să ne pierdem în termeni democratici-nefiind nevoie de prea multă bătaie de cap pentru a scoate niște oameni în stradă.

Mi-e greu să cred că Raed Arafat nu a avut nici cele mai mici tangențe cu niște servicii secrete arabe, pentru-că e puțin cam imposibil în ziua de azi, deși poate mulți o să spună c-o iau pe arătură.Întotdeauna România a avut parte de un comportament aparte din partea zonei arabe pentru-că ea are ceva de dat lor. În fine, stimabilul domn a făcut niște lucruri demne pentru țara asta, dar știți și voi că uneori ceea ce pare a fi un vis, în realitate poate fi altceva. Nu dau cu noroi în SMURD, numai că ar fi puțin cretin din partea noastră să gândim pe-o singură linie, fără a scormoni puțin orizonturile. Ca fapt divers, s-a luat în considerare tocmai de acum un an desființarea SMURD-ului, dar s-a amânat. S-a amânat pentru anul acesta, sau mai bine zis pentru momentul oportun. Sunt niște jocuri ale minții, manipulări ale maselor de oameni oferinduli-se ceea ce aveau și scoțându-i în stradă pentru niște interese ascunse mult prea mari.Serviciile secrete române au știut cu siguranță cu cel puțin o săptămână jumătate înante de revolte, asta necalculând și adevăratul joc.

Întrebarea vine în felul următor: Dacă voi vreți să-l dați jos pe Băsescu, îl dați și ați rezolvat treaba, dar cine vine în urma lui, v-ați gândit? … USL!?…. Mai bine ieșiți în stradă și îi scoateți și pe ăștia afară, pentru-că-i posibil să fie mai răi decât ăsta! Puneți tineretul, nu aceleași fosile!

Acest articol nu are un caracter de denigrare a SMURD-ului sau de propagandă pro-băsistă cu dorința de abolire a revoltelor, ci de a oferi omului o posibilă idee despre adevărata realitate!

sursa foto: http://vladilas.ro

Advertisements

11 thoughts on “MOSSAD vs. Poporul român. Iluzia unei revoluții și schimbarea răului în bine

 1. Esti un lacheu, un aservit guvernului, si un mare …Pentru voi poporul este un dusman de clasa, cei care creaza ceva sunt agenti arabi, iar SMURDUL ESTE CREATIA STATUTLUI… iar restul sunt niste viermi si sclavi..pardon iobagi.

  1. Daca tu crezi ca eu vad poporul ca fiind un dusman, mai bine te-ai abtine de la comentariu. Ce n-ai inteles tu si ceilalti “simpatizanti” care is spalati pe creier cu revolutia asta a voastra si strofocarea asta a voastra care este absolut inutila pentru voi, defapt NOI(ca o sa reusiti probabil intr-un final si vom fi toti afectati), este ca cel putin eu, pe amaratul asta de blog, nu am incercat si nu incerc sub nicio forma sa iau apararea actualului Guvern si a lui Traian Basescu. Este pur si simplu una din ipotezele adevaratei situatii. Daca te-ai gandi putin mai mult si ai incerca sa faci niste mici conexiuni, ai constientiza putin altfel lucrurile.
   O seara faina! 😀

 2. Mossad-ul e serviciul secret al Israelului,iar Israelul e in conflict cu lumea araba…So,articolul tau e bazat pe speculatii. Oricum,simpatica incercarea de analiza! 🙂

  1. Sunt constient ca revoltele de la noi n-aveau absolut nicio sansa sa porneasca din interior.Raed Arafat este un domn, care a adus niste imbunatatiri majore la sistemul de sanatate romanesc si prin oamenii lui chiar si cel european, asta pentru a nu se intelege ca denigrez.Ideea este ca multa lume nu si-a pus intrebarea unde se duc banii pentru SMURD( banalitatea aia de 2%) si inca multe alte lucruri. Baiatul fiind din zona Orientului, este putin probabil sa fi apartinut unui alt Serviciu in afara de cel al MOSSAD-ului, pentru-ca daca e sa o luam logic si practic, nu teoritc, MOSSAD-ul cam dirijeaza in mare parte totul, chiar daca aparent sunt conflicte si tensiuni.Ca o legatura din trecut si una din viitor, care este mai mult o specula, Romania trebuia sa ajunga la un anumit punct, lucru unde a si ajuns, se vede si acum de cine suntem noi “administrati”.Eu mai mult la asta am vrut sa fac referire in post, probabil ca nu m-am inteles, la faptul ca Romania este condusa de catre alte “institutii” exterioare, care le stii si tu foarte bine, neavand rostul sa le enumar din nou.
   :d

 3. Desigur,doar ca am simtit nevoia sa precizez. Mai mult,incep sa cred ca cei care chiar conduc sau administreaza totul nici macar nu sunt mentionati pe undeva..:D

Da-i cu replica, nu ezita!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s