Ce surse media iubesc românii

Ce surse media iubesc românii


O firmă de asta de sondaje de opinie, institut de sondaje, ce mama mă-sii o fi ea, pe nume 360insights, au făcut un top numit Emotional Branding.Ce e topul ăsta?… Cum să zic… e cam ciudat…hai așa, “cele mai iubite surse media” din România.

Conform graficului, situația stă în felul următor, PRO TV pe primul loc, urmat de Antena 1, KISS FM, Realitatea, Discovery, HBO, Acasă, Prima TV, Radio ZU, Kanal D.Da, deci… Acasă TV este intrată în topul “surselor media iubite” de către români ?… Asta spune tare multe despre noi, dintr-un anume punct de vedere. Măi, înțeleg, na…te uiți la o emisiune, ceva, nu știu, dar din moment ce votezi postul ăsta tv ca fiind cel mai bun din toată grila de programe care o ai acasă, înseamnă că îți oferă o satisfacție enormă.Ca să stai la televizor aproape tot timpul pe Acasă, asta deja e o cretinitate pură. Nu ca aș avea ceva cu postul în sine, dar am cu conținutul lui sud-american.Ma mir cumde nu a apărut OTV, deși cred că băieții de la institutul ăla de sondaje și-au dat seama de la început că postul asta tv nu-i nimic altceva decât un mare căcat oferit săracului român, care nu a învățat nimic din greșelile din istorie și încă speră la un guvern bun, sau ce mai speră el legat de bunăstarea poporului. ( băi, nu vă judec, dar asta deja e vis, priviți realitatea…)

Referitor la presa scrisă, nu mi-e deloc supriză. Adevărul este pe primul loc, iar pe urmatoarele două poziții, sunt proptite Libertatea și Cancan. Dacă mai aud pe vreo unul să zică ” vai, atâta cancan”, ” câtă mizerie în presă și televiziune”, promit solemn ca-l scuip! Taică, dacă vrei ca jegurile alea de hârtii să dispară de pe tarabe, sau cel puțin să intre într-un con de umbră(deși e imposibil), apăi nu mai intra pe ele. Lasă-le dracului că și așa suntem atâția proști în țară, e de ajuns! Na… setea de balamuc, de scandal și bârfă nu a dispărut încă de la noi. Defapt asta nu a disparut de la nimeni, foarte greu de înțeles într-un fel fenomenul, dar fie… .

sursă:MEDIAFAX ( v-ați corcit și voi, demult voiam să spun…)

Advertisements

Da-i cu replica, nu ezita!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s