E frumos ici`șea, dar nu prea! Diștracție cât cuprinde de zilele orașului Botoșani.


Mare chef a fost zilele astea la Botoșani cu ocazia zilelor orașului. S-au mutat iujurile la vedere, că-n parc erau tratate cu indiferență de cetățeni, s-au instalat mese, bancuțe, s-a pus și o scenă mare în centrul vechi al orașului și s-a dat drumul la bairam. Micul a sfârâit voios, berea zici că a curs din cer,iar voia bună a fost din belșug. Mai pe seară s-a dat drumul și la muzică, artiști locali, dar și de ăștia mai naționali, au încântat urechile rafinate ale spectatorilor.Trei zile, o sărbătoare continuă, simțită și de turiștii străini veniți pe ici`șea.

Acum, după ce s-a cam terminat cheful, rămâne în urmă o eternă problemă, mizeria. Oricum, asta a fost una din micile probleme ale bâlciului, nu de alta, dar acum încep să simt pe pielea mea statistica națională privind înmulțirea țiganilor. Să se înmulțească, dar să aibă nițică educație(să-i învețe cine a fost Antonescu), că altfel e de lagar cu ei!  A fost un fel de ” ici`șea, e frumos dar nu prea!“. Au șparlit lumea cât au putut, dar faza cea mai mișto a venit în momentul când au început să îi facă ” complimente ” Nicolei. Săraca, a fost nevoită să ceară ajutorul reporterilor s-o însoțească până la mașină, pentru-că îi era frică.

Acum, dacă tot s-au întâmplat astea, am o întrebare. E campanie electorală, toată lumea se laudă că face, ca drege, ca instalează și că repară de toate, se măresc salarii, iar bunăstarea românului este adusă într-un prag orgasmic chiar, dar CINE SE OCUPĂ DE ȚIGANI?… Se răspândesc grozav de repede, iar sărăcia îi mănâncă cum ne mănâncă și pe noi.

Advertisements

Da-i cu replica, nu ezita!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s