Furtuni ca la iRealitateaTV mai rar ți-e dat să vezi


Am auzit de ceva timp, nu știu dacă de câteva zile sau chiar azi, pentru-că am fost preocupat cu altele, de un reportaj mai senzațional decât senzaționalul pur otevist.Sincer, OTV-ul ar trebui să ia lecții de la flăcăii aștia de la Realitatea.

Știu că jurnaliștii trebuie să aibă tot timpul o doză de exagerare și să facă din țânțar armăsar, dar mai știu că asta trebuie făcută cu profesionalism. Bine, Realitatea nu s-a rupt prea mult cu profesionalismul, deși a avut uneori câteva tentative, dar nu i-a reușit.

S-a apucat un nene reporter cu 1-2 cameramani de la Realitatea, să transmită în direct de la mare o furtună de nisip care a fost puțin… inexistentă.Bine, inexistentă din punct de vedere al originii ei.N-a făcut-o mama natură.

(N-am găsit reportajul întreg pe You Tube, dar vă las un link aici să-l vedeți)

Asta mi-a adus aminte de ăla care s-a pus în genunchi într-o baltă, vrând să arate ce inundații catastrofale erau în zonă.Cred că era de la PRO TV, dacă nu mă înșel.Partea proastă pentru el a fost că în timp ce el transmitea în direct, a trecut o căruță in spatele lui. S-a cam rupt atunci toata inundația lui.

Advertisements

One thought on “Furtuni ca la iRealitateaTV mai rar ți-e dat să vezi

Da-i cu replica, nu ezita!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s