M-am uitat și eu puțin la Eurovision. Nu trebuia!

M-am uitat și eu puțin la Eurovision. Nu trebuia!


Da, bine că s-a terminat ca să am ce să spurc! 🙂 Printr-o eroare voită( asta-i scuză din aia ca să mă scot), am văzut o bucățică mică de Eurovision. Mă plictisesc, știu! Bun… din câte am văzut, nu mi-a plăcut nimic, bine, aproape nimic. Muzică proastă, artiști vai de mama lor, nimic, nimic!

Frumos de ruși și israelieni, care și-au trimis formațiile să cânte “ la oha “. Rușii cu babuțele, aștialalți cu o melodie la bășcăleală. În fine… nu stau să discut prea mult despre porcăria asta de concurs sau festival, ce mă-sa o fi.România, momentan e pe primul loc, Moldova pe doi, iar pe trei nu mai știu, că nu m-a interesat.

Cel mai mult mi-a plăcut Pernilla Karlsson – Nar jag blundar, care a reprezentat Finlanda. Din păcate, meltenismul, setea după ritmuri prostești și versuri fără nicio logică, au eliminat-o pe săraca fată. Mie chiar mi-a plăcut, a cântat foarte frumos! Plus că a cântat în limba ei, nu s-a rupt cu spaniola și engleza la un loc.Un live aproape perfect!  Na, oricum, fata trebuia să înțeleagă că meltenii ăștia care îs mari fani Eurovision, nu știu ce înseamnă muzică bună.

Advertisements

Da-i cu replica, nu ezita!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s