TEATRU, TEATRU, TEATRU – IDEO IDEIS 7

TEATRU, TEATRU, TEATRU – IDEO IDEIS 7


Pot sa spun ca-s invidios?… Nervos si putin frustrat? Da, normal ca pot! Pot sa spun asta pentru-ca anul asta nu merg la cel mai… mai… cum sa spun eu… tare?… Nu, misto?…. Nu!… E o combinatie intre misto, tare, superb, interesant si fascinant! Da, asta era! Pe scurt el se numeste IDEO IDEIS.

Anul asta se desfasoara a 7-a editie a festivalului de teatru tanar IDEO IDEIS, la Alexandria. E evenimentul pe care-l asteapta orice tanar si orice trupa de teatru de elevi din tara. Toata lumea se pregateste pentru acest vestival, pentru-ca are de toate: distractie, workshop-uri cu actori mari, concerte, seri de film, seri de discutie cu oameni importanti din viata culturala romana. Is 10 zile pline, chiar foarte pline, in care n-ai timp sa te plictisesti. Programul e facut in asa fel incat nu te poti plictisi, orice ai face, nu te poti plictisi!

Prea multe n-as vrea sa mai spun, pentru-ca filmuletul de mai jos va spune exact ceea ce are de spus si va scoate in evidenta ceea ce vrea festivalul sa aduca, promoveze si sa formeze in sufletele tinerilor care participa la acest festival si nu numai.

Advertisements

2 thoughts on “TEATRU, TEATRU, TEATRU – IDEO IDEIS 7

    1. Il schimba si inca cum… Ideo e avantul de care are nevoie orice tanar ce aspira la o cariera in teatru, spun teatru si nu televiziune sau film pentru-ca dupa cum stie toata lumea, e o diferenta mult prea mare intre acestea.

Da-i cu replica, nu ezita!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s