Intrebare: Te-ai saruta cu un strain sub vasc?

Intrebare: Te-ai saruta cu un strain sub vasc?


Rasfoiam azi presa pe internet si am gasit o treaba super amuzanta.Ca tot e acum perioada asta de sarbatori, in care toata lumea e mai buna, Craciunul ne da o dragoste si o pace interioara de da si pe afara de cele mai multe ori, oamenii se gandesc sa fie mai buni.Doar Coca-Cola nu a bagat atatia bani in campaniile de promovare a sucului atata amar de timp.

Doi tineri, actori, au facut un chestionar cu cateva intrebari, printre care si ” Ai saruta un strain sub un vâsc?“, pe care l-au aplicat diferitor persoane. Imediat dupa, de sus cobora tiptil-tiptil si vâscul cu pricina. Ce a iesit, vedeti mai jos… 

Pentru cei care nu stiu, ca nici eu nu stiam, vâscul e o planta medicinala, pe care-o gasim in farmacii sub forma de pastile, dar in forma ei bruta, cica traditia spune ca e buna s-o punem deasupra usii de la intrare a casei. Aduce noroc, liniste, dragoste si pe langa asta mai e si simbol al statorniciei. Adica daca te-i pupat cu feciorul/fetiscana sub vasc, pronosticul de nunta e destul de favorabil.Nasi mai trebuie… . Pana una-alta, experimentul e cu dus si cu intors.Aviz celor care vor sa-l aplice, pentru-ca exista si o marja de eroare destul de probabila de a-si lua si-o palma. Na, pana la urma e riscul meseriei.

Advertisements

Da-i cu replica, nu ezita!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s