Trei ani de Batranelul. La Multi Ani !

Trei ani de Batranelul. La Multi Ani !


 

Acum trei ani de zile, Batranelul ia forma in varianta online. Multe articole n-au fost, incercand sa respect un standard pe care mi l-am impus sa il ofer, pe cat am putut si sper ca am si reusit. De acum trei ani si pana acum, Batranelului i s-au alaturat cativa oameni dragi, multi dintre ei nici macar cunoscandu-l, dar citindu-l, atunci cand mai scria cate un articol.

Pentru ca foarte multi cunoscuti ma intrebau de unde vine “Batranelul“, tinand cont de faptul ca eu am 20 de ani, am sa raspund acum, bucuros: In viata fiecaruia dintre noi exista o persoana, care ne influenteaza, fiind modelul pe care vrem sa il urmam. Al meu a fost bunicul. Un om pe care l-am respectat dintotdeauna, nefiind zi in care sa nu ma gandesc la el. Pentru ca mi-a dat atat de multe, am vrut ca blogul pe care scriu, sa ii poarte semnatura. Mi-am dorit sa am un lucru de cand era in viata si sa-l pastrez si dupa ce nu va mai fi.

Pentru ca de la el am invatat sa imi iubesc tara, oamenii din jurul meu, sa ii ascult si sa am rabdare cu ei, sa iert, sa recunosc cand gresesc, sa nu imi pierd credinta in Dumnezeu, sa fiu corect si sa lupt pentru ceea ce vreau sa fac in viata, am sa las si-o melodie tare draga mie si cu respect ma inclin, urand un:

La Multi Ani, Batranelul !

Advertisements

Da-i cu replica, nu ezita!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s