Despre moşneag…


Câd eram în `45…    Nu, stai c-am greșit discursul!

M-am născut în fundu` Moldovei, mai exact la Botoșani, într-una din ultimele seri ale lui octombrie. De atunci și până acum s-au adunat vreo 21 de ani și sper eu să se mai adune în continuare, că doar are balta pește.

Ca orice moldovean, am și eu slăbiciunile mele și alea nu-s băutura și bătutul nevestei ( că n-am, dacă aveam poate :)) ), dar îmi place foarte mult Psihologia ( Psihanaliza, Sinergologia) si Teatrul.

Ca “hobby” am o slabiciune pentru analiza oamenilor.Sunt probabil printre specimenele, care inca mai e atent la oamenii de pe strada, schiteaza zambete prin metrou de-a moaca fara vreun motiv, mai scot si limba la copiii tristi si morocanosi – si culmea, toti zambesc – opresc oamenii pe strada si-i intreb toate prostiile fara absolut niciun fel de logica, dar o fac… Imi place mie!
Pentru momentele de liniste si pentru alea cand ” nu exista MasterCard”, ma duc la teatru ( daca imi permite timpul si bugetul), sau ascult, citesc sau vizionez o piesa de teatru pe internet. E ca o boala, dupa cum bine spunea un profesor din liceu. Am facut teatru in liceu si am ramas cu microbul asta in suflet si-n sange.

Am absolvit in anul 2015 Facultatea de Stiinte Politice – Universitatea din Bucuresti. Acum, sunt masterand in anul I, tot la aceeasi facultate, specializarea Relatii Internationale .Prea multe despre treaba asta nu as avea de zis, pentru-ca sunt la inceput si nu are rost sa vorbesc din povestile altora sau sa fabulez.Cand vor fi, probabil voi scrie si despre asta, poate… !

Am intrat în așa zisa “blogosferă” undeva prin 2009, având la activ câteva bloguri la care am renunțat din varii motive, dar asta-i partea a doua ( trebuie să caut o scuză plauzibilă). De vreo 2 ani, activez acili`șea, chiar dacă mi-am dat seama că n-am nicio treabă cu scrisul, dar o fac in continuare.

În final, vă salut cu mult respect!

Advertisements

9 thoughts on “Despre moşneag…

Da-i cu replica, nu ezita!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s